Events & catering

bijeli luksuzni šatori,
svadbeni saloni i
Catering služba

Arrow Down

Globus

Bijeli luksuzni šatori

Raspolažemo sa bijelim luksuznim šatorima, za organizaciju vjenčanja, krštenja, punoljetstava, rođendana, privatne zabave, sajmove, festivale, korporativne događaje, vip događaji, koktela i svih ostalih proslava koje poželite.

Šatori su kapaciteta 50 - 200 osoba, sa mogućnostima da se broj gostiju povećava u zavisnosti od potrebe. Kompletni šatori se mogu dekorisati ukrasima po Vašem izboru, od oblika dekoracija, boje i materijala, pa sve do načina na koji će se ti ukrasi postaviti.

Bijeli luksuzni šatori Globus+387 55 350-404

Galerija
Globus

Globus

Naši svečani saloni

Podjednako su privlačni klijentima kao i šatori i pagode. Raspolažemo sa tri salona različitih dimenzija i svi se nalaze u Dvorovima.

Najmanji salon (Picerija) može primiti do 150 gostiju, moderan je i pogodan za proslave krštenja, rođendane, ali i druge vrste proslava. Manji salon (Majevica) može primiti do 350 osoba, dok najveći salon (Semberija) može primiti i do 1000 osoba, površine je 1000 m².

Galerija
Globus

Naš profesionalni tim kuvara, konobara i event menadžera je u potpunosti posvjećen svom radu kako bi Vašu proslavu učinio nezaboravnim.

Globus

Catering
služba

Jedna od najsloženijih, ali vjerovatno i najljepša djelatnost naše firme jeste ketering služba. Pod keteringom podrazumijevamo dostavu, serviranje i posluživanje hrane izvan naših objekata.

Catering Sluzba: Phone+387 55 350-404

Galerija PDF Download

GLOBUS EVENTS

Organizovanje
Događaja

Djelatnost popularnija pod nazivom Event menadžment odnosno menadžment događaja je jedna od najrasprostranjenijih i najkompleksinijih u našoj kompaniji.

Događaje, sa kompletnom opremom, poslugom, hranom i pićem organizujemo u našim restoranima, salonima kapaciteta do 1000 mjesta, šatorima kapaciteta do 5000 mjesta, kao i na svim terenski prilagođenim lokacijama.

Od opreme nudimo sve ono što je i ranije pomenuto kada je bilo riječ o opremi za luksuzne šatore i svećane salone.

Kontakt

Kontaktirajte nas / Ako imate bilo kakvo pitanje

Kontakt